ANKARA / GÖLBAŞI - Gündüz Alp İlkokulu

Seğmenler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 949. Sokak No 6 Gölbaşı / Ankara
"Eğitimin Başlangıç Noktasıyız"
Misyon
Türkiye Yüzyılının güçlü ve aydın nesillerini yetiştiren, milli ve manevi değerleri öğreten lider, yenilikçi ve çağdaş eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Okulumuz TKY Ödül Sürecinde 2012 Yılı Gölbaşı Kurum 1. si olmuştur. 2020, 2021, 2022 de yürütülen eTwinning çalışmalarında "Ulusal Kalite Etiketi" almıştır. Okulumuz "Beyaz Bayrak" ve "Okulum Temiz" belgelerine sahiptir.
Revir:1
Öğretim Şekli :İlkokul normal öğretim (tam gün) hizmeti sunmaktadır. Anasınıfında Sabahçı-Öğlenci uygulaması devam etmektedir.
Saatler
İlkokul: 09:00-14:30 (Tam Gün) Anasınıfı Sabah Gurubu: 07:50-12:50 Anasınıfı Öğlen Gurubu: 13:30-18:30
Doğal Gaz / Kaloriferli
Ulaşım
Dolmuş ve EGO otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Ulus Bent Deresi´nden kalkan TOKİ Gölbaşı dolmuşları ve Kızılay Güvenpark´tan kalkan Gölbaşı TOKİ dolmuşları okulun 100 metre yanındaki caddeden (Cumhuriyet Caddesi) geçmektedir. EGO otobüsleri (104-105-106-195 numaralı) de okulun yakınından geçmektedir.
Öğrenci servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gölbaşı merkezde, Seğmenler Mahallesinde bulunmaktadır. Seğmenler Mahallesi 949.Sokak No:6 Gölbaşı/Ankara
Kızılay Merkeze yaklaşık 25 km İlçe Merkezinde
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimizi kullanabileceği açık ve kapalı spor alanları mevcut olup futbol, basketbol, voleybol, atletizm yapabilmekteler.
Bilimsel Etkinlikler
Okul seviyesine uygun her türlü bilim şenliklerine katılım ve başvuru yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
eTwinning çalışmaları yürütülmektedir. Ulusal ve uluslar arası projelere başvurular yapılmaktadır.
Her yıl başvuru yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda: Kapalı Spor Atölyesi Resim Atölyesi Drama Atölyesi Fiziki Etkinlikler Atölyesi Kütüphane Zeka Oyunları ve Satranç Atölyesi bulunmaktadır.